Yrittäjä.io jatkaa vahvaa kasvua!

family-feet.jpg

Vuosi 2019 on ollut hektinen monellakin tapaa. “Nyt on just melko kiire” on tuttu sanonta monen yrittäjän arjessa. Näin voisi sanoa myös Yrittäjä.io:n ja Yrittäjien oman yhteisön osalta. Olemme jatkaneet vahvaa kasvua ja tänä vuonna yhteisössämme on mennyt rikki jo 17 000 jäsenen rajapyykki! Tuo numero tarkoittaa myös sitä, että olemme yhä Suomen suurin kaikille yrittäjille avoin digitaalinen verkosto!

Mitä sitten tapahtuu seuraavaksi. Yhteisömme jatkaa varmasti kehittymistään ja aktiivista keskustelua. Keskuudessamme on käyty jo yli 15 000 keskustelua ja vauhti vain kiihtyy!

Seuraavaksi vuorossa on jäsenillemme ja muille yleisölle suunnattu oma yrittäjyystapahtuma Yrittäjyys Summit! Tapahtuman “Isänä” olen jo pitkään miettinyt, miten voisimme tuoda yrittäjyyden opit ja inspiraatiot jäsenistöllemme paremmin ja mikä sen parempi tapa kuin jo hyväksi todettu virtuaali tapahtuma konsepti. Edelliseen tapahtumaan osallistui yli 2500 yrittäjää!

En voisi olla ylpeämpi tästä porukasta, perheemme sen kun kanvaa! Stay tuned, julkaisemme päivämääriä pikimiten! ;)

-J