Yrittäjä.io kasvaa kohisten - Yksinyrittäjille oma yhteisö!

alone-black-and-white-clouds-1793525.jpg

Sanotaan, että “yksinyrittäjää ymmärtää vai toinen!” tai “Yksinyrittäminen on oma taiteenlajinsa” - voin näistä olla pitkälti samaa mieltä vaikkakin tämä pätee myös moneen muuhun. Mutta yksi asia yhdistää yksinyrittäjiä useammin kuin muita ja se on yksinäisyys. Tämän vuoksi on tärkeää, että voimme luoda tehokkaan ja helpon linkin kaikkien yksinyrittäjien välille, jotka kaipaavat apua, keskustelua tai vaikka vain yhteisöä. Helposti suoraan kotoa!

Tämän vuoksi Yrittäjä.io:n kanssa satojen pyyntöjen saattelemana olemme perustaneet oman yhteisön Yrittäjä.io:n alle - Yksinyrittäjät. Yhteisö toimii täysin samoin periaatteiden mukaisesti kuin muutkin yhteisömme ja siellä ytimessä on juuri yksinyrittäjät. Yhteisöstämme yrittäjät on saanut apua ja liiketoimintakonsultointia jo yli 100 000 kertaa. Tuo luku jos jokin vetää hiljaiseksi.

Kuka muu ansaitsisi siis saada vastaavan avun enemmän kuin yksinyrittäjät? En usko, että kukaan. Oletko itse yksinyrittäjä? Mikäli olet, liity yhteisöön täällä.

Mahtavaa viikonloppua!

-J